Konferenscenter i Sandviken, Gävleborg på Sandbacka Park

Effektiva konferensmöten i kreativ miljö

Möten mellan människor är viktiga och en stor del av vårt arbete. För att ett möte ska bli bra krävs dels att syftet med mötet är klart och att förutsättningarna skräddarsys för att stödja ett bra utfall. 
Vi erbjuder mycket goda förutsättningar för ett lyckat möte både i det lilla och i det stora formatet i våra 15 modernt utrustade rum i olika storlekar.
 

Det lilla konferensmötet

anställningsintervju/samtalsrum, små rum med olika möblering, bekvämt i fåtöljer eller traditionellt möblerade .
 

Det mellanstora konferensmötet

kundmöte/projekt/mindre utbildningar, möblering enligt önskemål, 8-16 personer.
 

Det stora konferensmötet

utbildning i våra större möteslokaler upp till 100 personer. 

Önskas plats för fler deltagare kan vi erbjuda vår vinterträdgård som rymmer 200 personer sittande alt 500-600 personer stående. Här vi kan anordna större evenemang såsom IT-forum och invigning av El-vägsprojektet. 
 

Utanför konferensrummet

Miljön vi finns i består av ett 50-tal företag och utvecklingsprojekt, arbetsplats för 900 personer. Det innebär att ert möte paketeras i en dynamisk företagarmiljö där vi sätter god service, kvalité o bemötande högt. Vill ni vara publika o synliga kan vi ordna det. Vill ni vara mer diskreta kan ni vara det.
Vi vill gärna diskutera ert möte och hur vi tillsammans kan göra dem ännu mer effektiva, dynamiska och lyckosamma. För att underlätta för er kan vi hjälpa till med för- och efterarbeten för mötet.

Önskar ni kombinera mötet med en aktivitet – arrangemang så fixar vi det – allt från enkla roliga övningar utanför knuten till matlagnings-, vinprovning- och andra olika aktiviteter enligt önskemål i samarbete med andra aktörer.

I samarbete med Racine’s restaurang och Cafe på Sandbacka Park ordnar vi frukost, lunch, middag och fika efter önskemål.
 

Kontakta konferensansvarig

Konferensansvarig Ingela Näslund
Tel: 026 - 24 82 02
E-post: sandviken@sekreterarjouren.se

eller använd kontaktformuläret till höger.

Välkommen till oss!