Kontakta - Sandbacka Park

Ring 026-24 82 00 Skicka E-post KONTAKTFORMULÄR

Är du intresserad av att bli ett av företagen i Sandbacka Park?
Har du en samarbetspartner som du vill etablerar ett kontor i ditt närområde?
Vill du veta mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda just ditt företag?

Tveka inte att kontakta oss på Sandbacka Park Utveckling: 

Besöksadress: Högbovägen 45, Sandviken
Postadress: Sandbacka Park Utveckling, 811 32 Sandviken
Tel: 026-24 82 00
E-post: info@sandbackapark.com


Malin Rogström, Utvecklingschef - Sandbacka Park Utveckling

Malin har en mångårig erfarenhet av verksamhetsstyrning och processledning i olika branscher. Hon har lett egna ledningsgrupper, men också varit ledningsgruppsmedlem där bland annat kommunikation, omstruktureringar, investeringar, inköp och införande av nya arbetssätt har hanterats.

Tel: 026 - 24 17 30 
Mobil: 070 - 243 26 68
E-post:  malin.rogstrom@­sandbackapark.com
Irene Bogren, Företagsutveckling, ansvarig Creative Office, Sandbacka Park Utveckling
Irene Bogren, Företags- och konceptutvecklare, ansvarig Creative Office - Sandbacka Park Utveckling

Irene arbetar med - de i parken - befintliga företagen samt med innovations- och utvecklingsfrågor. Närmast kommer Irene från Teknikparken i Gävle där hon arbetade som utvecklingsansvarig. Irene har ett förflutet som företagskonsult på ALMI och verksamhetsutvecklare på Wij Trädgårdar. Irene är aktiv inom längdskidsporten, dels som utbildningsansvarig i regionen och dels i styrelsen Gästriklands Skidförbund. Hon gillar förstås att åka själv - helst långlopp runt om i Europa. Sommartid försöker hon lära sig segla.

Tel: 026 - 24 15 76
Mobil: 070 - 240 45 03
E-post: irene.bogren@sandbackapark.com
Pia Öström, information, teknik och aktiviteter, Sandbacka Park Utveckling
Pia Öström, Kommunikation, teknik och aktiviteter - Sandbacka Park Utveckling


Pia ansvarar för seminarier och aktiviteter för företagen i Sandbacka Park. Samt har övergripande ansvar för administration av hemsida och intern information (intranät och informationssystem).
Pia var tidigare utbildningsledare för en Kvalificerad Yrkesutbildning inom IT som var förlagd på Sandbacka Park. På fritiden ägnar sig Pia gärna åt vinprovningar och gärna i kombination med mat. Pia har ett förflutet som kock och känner sig ganska hemma i köket.

Tel:  026 - 24 12 43
E-post:  pia.ostrom@sandbackapark.com


Robert Sandberg, Projektcontroller, Sandbacka Park Utveckling
Robert Sandberg, Projektcontroller - Sandbacka Park Utveckling

Robert jobbar övergripande med ekonomisk uppföljning i våra olika projekt. Han ansvarar också för projektens ekonomiska redovisningar till projektfinansiärerna. Robert är utbildad ekonom vid Högskolan i Gävle och har tidigare varit ekonomiansvarig på ett privat assistansbolag. På fritiden umgås han med familj och vänner och har också ett stort sportintresse, främst ishockey och fotboll.

Tel: 026 - 24 13 07
E-post: robert.sandberg@sandbackapark.com
Ingela Åsbrink, administrion, Sandbacka Park Utveckling
Ingela Åsbrink, Administration - Sandbacka Park Utveckling

Ingela arbetar med administration på Sandbacka Park Utveckling. Tidigare arbetade hon i receptionen på Sandvikens Tryckeri med administrativa uppgifter och har därefter utvecklat sin kompetens inom löne- och redovisningshantering. Ingela har ett långvarigt förflutet inom hotell- och restaurangbranschen, senast arbetade hon på Racine's Cafe. På fritiden ägnar hon sig åt att umgås med familj och vänner och har också ett stort intresse för resor till när och fjärran.

Tel: 026 - 24 15 74
E-post: ingela.asbrink@­sandviken.se
Sofia Lindström, projektledare CoderDojo Sandviken, Sandbacka Park Utveckling
Sofia Lindström, Projektutvecklare CoderDojo Pilot - Sandbacka Park Utveckling

Sofia håller i ett pilotprojekt som - utifrån CoderDojo Sandviken - arbetar med att utveckla verksamhet med fokus på teknik/IT för barn och unga. Sofia är sociolog och har tidigare bland annat arbetat med utbildning inom hållbar turism och med verksamhetsutveckling. Efter jobbet blir det kultur för hela slanten och en del resor till vännerna hon lämnat kvar i Stockholm när flyttlasser vände tillbaka mot Gästrikland.

Tel: 026 - 24 02 49
E-post: sofia.lindstrom@­sandbackapark.comSandbacka Park Utveckling/Sandvikens kommun är sammanhållande för klusterinitiativet FindIT som har sin bas på Sandbacka Park, med följande medarbetare.