Jubileumsveckan 3-7/9 tar med oss på Sandbackas Parks 20-åriga resa

varje dag under vecka 36, kl 14:30 sker Fikasamtal i vinterträdgården - Racine´s Café & Bistro

Vi tittar på Sandbackas Parks resa - Då, nu och i framtiden. Varje dag under jubileumsveckan hålls samtal med olika teman ur Sandbackas historia och verksamhet. Efter samtalet bjud vi på enklare fika. 

Jubileumsluncha med oss 
Under hela jubileumsveckan har du möjlighet att få en lunchdate med någon av medarbetarna på Sandbacka Science Park eller Näringslivskontoret. Vi bjuder på lunch hos Restaurang Sandbacka Park - Gefle Gourmetservice och du får komma med dina synpunkter/idéer och få reda på mer om Sandbacka Science Parks verksamhet. Nu finns möjlighet att boka in dig på en lunchdate med någon av våra medarbetare och prata företagande, affärsutveckling, fossilfria samhällen eller digitalisering m.m. Mer information hittar du i vårt Kalendarium >> eller i denna PDF >>.
 
Måndag 3 september: Sandbacka som historisk plats 
Ulric Jansson tar med dig på en resa genom Sandvikens och Sandbackas historia. Hur var det på Sandbacka under förra århundradet? Vad har Sandbacka historiskt sett betytt för Sandviken och regionen?
 
Tisdag 4 september: Några av de första företagen 
De företag som tidigt var på plats på Sandbacka Park berättar sin historia. Du får träffa Hasse Andersson - 100 Procent Media, Maria Hedin – Sekreterarjouren och Elisabeth Andersson - Hälsocenter

Onsdag 5 september: Sandbacka Parks födelse 
Du får träffa Svante Nord och Ulrika Malmkvist som berättar om utvecklingen från idé till teknikpark och hur Sandbacka Park kom till. Du träffar även Petter Lundgren som berättar hur hans företag Perceptive Solutions som första hyresgäst fann sitt optimala läge på Sandbacka Park.  
Öppet hus 14:30-17:00 i Ljusgången, Sandbacka Science Park, Spångvägen 10
Vi firar att Sandbacka Park fyller 20 år och bjuder på tårta till de första 200. Du kan ta del av Sandbacka Parks verksamheter och samarbetspartners. Lär dig nåt nytt och spännande om Sandbacka Park och våra verksamheter inom, innovation, företagsutveckling, digitalisering, kunskap & lärande, klimatvänliga transporter och hållbara samhällen. Delta i roliga tävlingar med fina priser.
Sandvikens kommunpolitiker deltar i debatt med fokus på näringsliv och företagande. Vad har politikerna för visioner för företagandet i kommunen? Passa på att få svar på din fråga innan valet!  Debatten startar kl. 17:30 i Futurum, Sandbacka Park, Spångvägen 10. Avslutas med mingel. Läs mer i vårt Kalendarium >>
Besöksparkeringar runt Sandbacka Science Park är under onsdag eftermiddag fria, ingen registrering behövs. Extra platser finns vid Norra grusparkeringen (se kartan).

Tors 6 september: Samarbete - en möjlighet för digitalisering och innovation
FindIT är en av de verksamheter som funnits längst på Sandbacka Park – i hela 10 år! Du får träffa Sara Edin, projektledare, som berättar om hur FindIT driver projekt inom industriell IT och hjälper företag med digital utveckling. 

Fredag 7 september: Unga på parken 
Du får ta del av några av alla de satsningar som Sandbacka Park har genomfört mot ungdomar. Bl.a. berättar Fredrik Almerby om projektet Första Steget Företag och två av projektets deltagare berättar om sitt sommarjobb som företagare. 
 

Onsdag 5 september: