100 procent får ny adress

Den 11 december gick flyttlasset för 100 procent till de nya lokalerna på Hansbogatan 2. Som tur är det bara 290 meter bort från Sandbacka Park och fortfarande i området. Vilket vi är tacksamma för och Sandbacka Park Utveckling hoppas att goda samarbeten och kontakter kan upprätthållas trotts avståndet ;-)
 
”Vi har sedan vi flyttade in på Sandbacka för snart 16 år sedan trivts jättebra. Sandbacka har varit en perfekt plattform för oss att växa och utvecklas i. 100 procent befinner sig i en tillväxtfas och att flytta till större och egna lokaler är ett viktigt strategiskt beslut i företagets utveckling. Vi är idag 12 anställda och levererar tjänster inom grafisk design, webb, IT och strategi. En fullservicebyrå inom digital kommunikation med kunder i Mellansverige. Att vi valt en fastighet i närheten av Sandbacka var ett beslut vi tog redan tidigt i vårt sökande. Vi kommer att fortsätta vårda våra nätverk och kunder på Sandbacka så vi ses i korridorerna även i framtiden.” säger Hasse Andersson, VD 100 procent media AB.
 
”Spännande ny fas! Vi är glada att det finns alternativ för er fortsatta utveckling i Sandbacka Park-området. Det stärker området och erbjudandet som helhet! Vi ser fram mot fortsatt gott samarbete med nya dimensioner”, säger Ulrika Malmqvist, utvecklingschef Sandbacka Park.