ÅForsk delar ut stipendium om 200 000 kronorGenom Swedish Incubators & Science Parks unika nätverk av innovationsmiljöer finner ÅForsk morgondagens samhällsbyggare och mest lovande entreprenörer. ÅForsk har målet att verka för forskning och utveckling inom områden som energi, miljö, hållbarhet, säkerhet, infrastruktur och produkter från förnyelsebara råvaror. ÅForsk Entreprenörsstipendium har delats ut i samarbete med Swedish Incubators & Science Parks sedan 2015.

VEM KAN SÖKA?

Den sökande entreprenören ska ha, eller ha haft, koppling till universitetsmiljö, antingen som student, doktorand, forskare eller lärare. Både entreprenörer som finns i en inkubator/science park och entreprenörer som inte finns i någon av innovationsmiljöerna är välkomna med sin ansökan.


Viktiga datum

Anmälan stänger fredagen den 9/2 2018.
Vinnarna annonseras den 10/4 under Sveriges Innovationsriksdag.


Hur söka?
  1. Entreprenören fyller själv i ansökan här
  2. Ansökningen verifieras sedan av en (1) affärsutvecklare från en inkubator eller science park*
  3. Fullständiga nomineringar går vidare för jurybedömning
  4. 10 vinnare röstas fram av en jury med representanter från ÅForsk och Swedish Incubators & Science Parks

Beslut om tilldelande av stipendier sker under våren 2018. Vinnarentreprenörerna annonseras den 10 april i Borås, i samband med Sveriges Innovationsriksdag 2018.


VINNARNA TILLDELAS:


Välkommen med din ansökan!

Kontakt:
Linnea Lopez
linnea.lopez@sisp.se

*Saknar du koppling till en inkubator eller science park? Du som entreprenör fyller själv i ansökan och rekommenderas att i första hand kontakta en affärsutvecklare i den inkubator eller science park som finns geografiskt närmast med förfrågan om att verifiera din ansökan. Här ser du en karta på inkubatorer och science parks i Sverige.