Sandbacka Park firar 20 år som etableringsarena

Följ oss på vår historieresa, från då, nu och in i framtiden. Vecka 36 firar vi Sandbacka Park 20 år som etableringsarena. Häng på du också.


Det hela började 1 september 1998 - då skrevs det första kontraktet med Stockholmsföretaget Perceptive Solutions.
Detta var starten på en 20 årig utvecklingsperiod där området gått från att vara ett industriområde till ett utvecklingsområde för företag inom teknik- och tjänsteutveckling.

Vi kommer under våren och sommaren fram till v.36 att berätta historien om Sandbacka Park och dess utveckling. 
Vecka 36 kommer vi att göra själva firandet med att bjuda in företag och allmänhet till festlighet här på Sandbacka Park. 
Vi kommer att förmedla stories, filmer, podar och olika aktivitet på sociala medier.

Vi starta en sociala media kampanj från maj och för att lyckas behöver vi er hjälp!
Ju större kampanjen blir, dess mer kommer alla vi företagare på Sandbacka Park, och i förlängningen hela regionen att gynnas. Så passa på och var med och stöd vår gemenskap! 
Vi kan alla börja redan idag! Gör så här:
Ta ett foto ifrån din arbetsdag eller helg, och lägg upp det på ditt Facebook och ditt Instagram konto, antingen privat eller företagskonto. Använd följande tags:

FACEBOOK: @sandbackasciencepark

INSTAGRAM: #sandbackasciencepark

LINKEDIN: #sandbackasciencepark

Vi kommer snart att anordna tävlingar så börja träna redan nu!!!! Om ni fotar någon arbetskompis, be om lov innan ni lägger upp det, GDPR börjar gälla 25 maj!

Vi hoppas att ni vill delta i vår historieresa och firande med oss. Håll utskick på vår hemsida (www.sandbackapark.com) och våra sociala media kanaler (länkar finns på hemsidan och har ovan).