Sandbacka Park, Sandviken

Tjänster och service

I en teknikpark som Sandbacka Park, är det viktigt att en mängd olika kringtjänster och service som företagen efterfrågar finns tillgängliga. Det kan röra allt ifrån telefonpassning till rekrytering av personal. Mer information om detta går att finna på företagens egna presentationer. De tjänster som idag tillhandahålls av Sandbacka Park Utveckling med samarbetspartners är bl.a. bredbandsanslutning till Internet, olika typer av nätverk och träffar för företag/medarbetare, ett brett kontaktnät med samarbetsparners både lokalt, regionalt och nationellt, neutralpart i olika utvecklingsprojekt och affär- och innovationsutvecklings stöd.

Hälsa och friskvård
Att främja friskfaktorer är en naturlig del i Sandbacka Parks agenda, vilket är lika självklart som unikt. Sandbacka Park vill skapa en miljö som ger goda förutsättningar för utvecklandet av framtidens företagande och näringsliv med attraktiva välmående arbetsplatser.
En av dessa satsningar är att skapa en hälsofrämjande arena för att ge företag på Sandbacka Park möjlighet att satsa på hälsofrämjande och förebyggande insatser i hälsans fysiska, psykiska och sociala dimensioner.
För att göra det lättare för medarbetare att hålla igång och få tid till träning och rekreation arbetar vi för ett brett utbud av aktörer med inrikning hälsa och friskvård. Här finns ett gym med möjlighet till en mängd olika pass i allt från enklare till mer avancerade motionsformer. Runt knuten finns dessutom tillgång till fina strövområden och spår att springa i.

Konferens på Sandbacka Park - effektiva konferensmöten i en kreativ miljö
Möten mellan människor är viktiga och en stor del av vårt arbete. För att ett möte ska bli bra krävs dels att syftet med mötet är klart och att förutsättningarna skräddarsys för att stödja ett bra utfall. Vi erbjuder mycket goda förutsättningar för ett lyckat möte både i det lilla och i det stora formatet i våra 15 modernt utrustade rum i olika storlekar.
Det lilla konferensmötet: anställningsintervju/samtalsrum, små rum med olika möblering, bekvämt i fåtöljer eller traditionellt möblerade .
Det mellanstora konferensmötet: kundmöte/projekt/mindre utbildningar, möblering enligt önskemål, 8-16 personer.
Det stora konferensmötet: utbildning i våra större möteslokaler upp till 100 personer. Önskas plats för fler deltagare kan vi erbjuda vår vinterträdgård som rymmer 200 personer sittande alt 500-600 personer stående. Här vi kan anordna större evenemang såsom IT-forum och invigning av El-vägsprojektet.
Utanför konferensrummet: miljön vi finns i består av ett 50-tal företag och utvecklingsprojekt, arbetsplats för 900 personer. Det innebär att ert möte paketeras i en dynamisk företagarmiljö där vi sätter god service, kvalité o bemötande högt. Vill ni vara publika o synliga kan vi ordna det. Vill ni vara mer diskreta kan ni vara det. Vi vill gärna diskutera ert möte och hur vi tillsammans kan göra dem ännu mer effektiva, dynamiska och lyckosamma. För att underlätta för er kan vi hjälpa till med för- och efterarbeten för mötet. Önskar ni kombinera mötet med en aktivitet – arrangemang så fixar vi det – allt från enkla roliga övningar utanför knuten till matlagnings-, vinprovning- och andra olika aktiviteter enligt önskemål i samarbete med andra aktörer.
I samarbete med Racine’s restaurang och Cafe på Sandbacka Park ordnar vi frukost, lunch, middag och fika efter önskemål. Kontakta konferensansvarig Konferensansvarig Ingela Näslund Tel: 026 - 24 82 02 E-post: sandviken@sekreterarjouren.se eller använd kontaktformuläret till höger. Välkommen till oss!

Mat & dryck
För att tillgodo se efterfrågan på olika typer av förtäring i samband med luncher, konferenser och även catering finns i Sandbacka Park två matserveringar. Lunch på Sandbacka En restaurang - Racine´s på Sandbacka Park - lunchrestaurang med bra service som erbjuder innovativa luncher med smaken i fokus.
Dagenslunch, med en stor salladsbuffé inkl soppa. Erbjuder allt från frukost, konferensmat, smörgåsar, wraps och fika. Lättare lunch och café på Sandbacka Ett bistro/café - Racine´s Café - som serverar lättare luncher i loungemiljö. Här finns ett brett urval med bland annat en hälsosam salladsbuffé, lättlunch, fruktsmoothies samt mumsiga cupcakes och fikabröd.

Receptioner på Sandbacka
Det finns två bemannade recpetioner på Sandbacka Park. Huvudreceptionen vid Spångvägen 10 och receptionen vid Högbovägen 45. Receptionspersonalen ser till att våra besökare får ett professionellt mottagande och ansvarar även för posthantering, fax, kopiering, telefonservice och konferensbokning, mm.
I en teknikpark som Sandbacka Park, är det viktigt att en mängd olika kringtjänster och service som företagen efterfrågar finns tillgängliga. Det kan röra allt ifrån telefonpassning till rekrytering av personal. Mer information om detta går att finna på företagens egna presentationer. Kontaktuppgifter: tel: 026-24 82 00, fax: 026-24 82 01, e-post: sandviken@sekreterarjouren.se