Logo

Vi hjälper dig att ta din idé eller innovation vidare

Sandbacka Science Park arbetar tillsammans med både det privata näringslivet, högskolor och olika myndigheter med fokus på nya hållbara produktionsmetoder, digitalisering inom industrin, utsläppsfria transporter och förnyelsebar energi.

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER HOS OSS?

Aktuellt

FÖR DIG MED EN IDÉ

Har du kommit på något smart?

Det kan vara riktigt svårt att veta hur man kommer vidare. Och vad det är man ska komma vidare med ‒ handlar det om att hitta affären, bättre förstå vilka din kunder är eller mera pengar till exempel? Sandbacka Science Park kan hjälpa till längs vägen.

Rådgivning

Du har en idé. Kul! Kom till oss och berätta om den, så kan vi se hur vi kan ta den till nästa nivå.

hitta lokal

Hitta lokaler

Är köksbordet hemma överbelamrat redan? Vi har både tillfälliga arbetsplatser och koll på lediga lokaler.

Finansiering

Du vet hur du ska gå vidare. Men det fattas pengar för att göra verklighet av din idé. Kanske kan vi hjälpa dig att hitta finansiering.

Nätverka med oss

Att vara ensam är skönt ibland. Men, ärligt talat, det är när man träffar andra som det händer grejer. Kom med in i vår community.

FÖR DIG MED ETT FÖRETAG

Är det dags att nå nya nivåer?

Det kan vara riktigt svårt att veta hur man kommer vidare. Och vad det är man ska komma vidare med ‒ handlar det om större lokaler, affärsutveckling, eller mer pengar till exempel? Sandbacka Science Park kan hjälpa till längs vägen.

Affärsutveckling

Ditt bolag behöver komma vidare, det vet du. Men hur? Vi kan hjälpa dig att skruva på lösningar som tar ditt företag framåt.

Finansiering

Du vet hur ditt företag ska gå vidare. Men det fattas pengar för att utveckla din idé. Kanske kan vi hjälpa dig att hitta finansiering.

Nätverka med oss

Att vara ensam är skönt ibland. Men, ärligt talat, det är när man träffar andra som det händer grejer. Kom med in i vår community.

Hitta kompetens

Ingen kan ju allt. Ibland behöver man bli fler. Vi har kontakt med högskolor och andra utbildningar, där framtidens medarbetare finns.

FÖR DIG SOM VILL INVESTERA

Vill du bidra med din kompetens?

Via oss kan du lära känna framtidens entreprenörer och tillväxtbolag och hitta sammanhang där du kan bidra på olika sätt.

Bolag att investera i

På Sandbacka Science Park har vi kontakter med bolag och människor som vill växa.

 

Andra investerare

Möt en av dem som ser möjligheterna i vår region - och några av människorna med idéer.

Forskningsprojekt

Sandbacka Science Park samverkar med såväl akademi och forskningsinstitut som näringsliv i olika intressanta forskningsprojekt.

Nätverka med oss

Det är när man träffar andra som det händer grejer, det vet vi. Hos oss kan du möta rätt personer.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss.

Hör av dig!