Logo

Kundcase

 • event
  Entreprenören Pärs startup trampar rakt in i samtiden
  Pär Burefjord sitter i rutig skjorta och skruvar på en elscooter i butikslokalen på Högbovägen i Sandviken. Där samsas elcyklar i retrodesign med grillar i olika storlekar och färger.‒ Det är egentligen en slump att det blev elcyklar, säger han.
  Läs mer
 • event
  Madeleijn vill göra vardagslyxen hållbar
  Madeleijn Perjos i Gävle jobbar med att ta fram ett nytt koncept för spabad.
  Läs mer
 • event
  Stig testar sin idé
  I januari anmälde sig Stig till informationskvällen ”Testa din idé” på Sandbacka Science Park där han fick möjlighet att med Peter och Johan "bolla" sin idé och hitta en väg och struktur framåt.
  Läs mer
 • event
  Nils Erik Wallman investerar i människor
  Han må verka inom IT-världen. Men för Nils Erik Wallman är det människorna som är centrala.‒ När jag investerar så gör jag det i människor. Jag hjälper dem att tro på sig själva och vad de håller på med samt på dem som de tar till hjälp.
  Läs mer
 • event
  Christians innovation gör det enklare att ladda elbilar
  Elbilarna som rullar på våra vägar blir fler och fler och det är förstås bra för miljön. Men ingenjören Christian Larsson ser också att det kan bli problematiskt, dels med tanke på elnätet och dels med tanke på mängden bilar som kan laddas på samma ställe samtidigt.
  Läs mer
 • event
  JRJ IndustriAutomatik vill bli fler
  I de nya lokalerna på Sandbacka finns det plats för fler än de sex-sju personer som arbetar på JRJ IndustriAutomatik AB just nu ‒ och det finns helt klart en tanke att företaget ska kunna växa ännu mer.
  Läs mer
 • event
  Åsa hjälper företag med förändring ‒ och planerar att rikta in sig på hållbarhet
  När Åsa Sund ska förklara vad hennes företag Toimprove gör konstaterar hon först att det är en stor och svår fråga. Men det går att uttrycka det väldigt enkelt och elegant, visar det sig.
  Läs mer
 • event
  Bästa stället för nätverkande
  “Sandbacka är en av få platser där man naturligt kan nätverka i Sandviken.”
  Läs mer
 • event
  Det handlar om att släppa sargen och våga starta eget
  Karin Svärd Hertel har full förståelse för att de som funderar på att starta eget tycker att det känns svårt. Hon tänkte själv på samma sätt, berättar hon i filmen nedan.
  Läs mer
 • event
  Mötesplatsen har stor betydelse ‒ även för affären
  “Fysiska möten är viktigt, även för affärer. Det är ju ändå människor som köper av människor.”
  Läs mer
 • event
  Utomhuskontoret blev en succé ‒ nu designar Lovisa ett ute-mötesrum
  Den som besökte Sandbacka Science Park i Sandviken under hösten 2018 kunde se prototypen av utomhuskontoret som Lovisa Pettersson och hennes syster Frida designat.
  Läs mer
 • event
  Annelies idé skapar social hållbarhet
  Annelie Norman vet hur det är att komma till ett nytt land, utan nätverk och ensam om att tala sitt språk. Hon gifte sig med en man från Marocko.
  Läs mer
 • event
  Åke hjälper företag att ta rätt betalt ‒ och ser värdet i nätverk
  Åke Wallbäcks har alltid arbetat med pris ‒ nu i egna bolaget Priskonsulterna Sverige AB, som han vågade satsa på när tillfället gavs och med stöd bland annat från Sandbacka Science Park.
  Läs mer

Utforska möjligheterna tillsammans med oss.

Hör av dig!

Logo