Logo

Affärsutveckling

Ta företaget framåt

Det är dags för ditt bolag att gå vidare och ta nästa steg. Men hur? Vi kan hjälpa dig att skruva på lösningar som tar ditt företag framåt.

Verksamhetsutveckling är kul, men ibland rätt svårt. På Sandbacka Science Park arbetar vår innovationsrådgivare (coach) med er som redan har kommit en bit på vägen ‒ men som ändå behöver lite stöd i att ta reda på vilket nästa steg kan vara.


bild

Vi använder oss av verktyg som Lean Startup och Business Model Canvas (BMC) samt Value Proposistion Canvas. Du kan läsa mer om dessa på Idéfabriken >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (utbildningar).

Vi kan också hjälpa till med att lotsa dig och ditt företag vidare till våra samarbetspartners och affärsutvecklingskolleger, så att du får det stöd du behöver.

Hos FindIT finns till exempel Kickstart Go >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där du med hjälp av coachning får hjälp att hitta nya möjligheter utifrån just ditt företags behov av digitalisering.

Vår samarbetspartner Movexum >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder också affärsutvecklingsstöd på olika vis.

Och på ALMI >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns erfarna rådgivare och olika tjänster och program för affärsutveckling. Till exempel.

Börja med att höra av dig till oss, så tar vi det vidare därifrån.

Fler erbjudanden för dig som är företagare

Bild

Hitta lokaler

Börjar firman växa ur sina befintliga lokaler? Sandbacka Science Park har både tillfälliga arbetsplatser och koll på lediga lokaler.

Bild

Hitta kompetens

Behöver ni bli fler? Sandbacka Science Park samarbetar med högskolor och andra utbildningar, där framtidens medarbetare finns.

Bild

Finansiering

Fattas det pengar för att göra verklighet av din idé? Här finns några tips på olika bidrag, lån och investerare som kanske kan hjälpa dig på vägen.

Bild

Rådgivning

Har du en idé som du vill förverkliga? Kom till oss och berätta om den, så kan vi tillsammans se hur du kan ta den till nästa nivå.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss.

Hör av dig!