Logo

Hitta kompetens

Vi vet var dina framtida medarbetare finns

Ingen kan ju allt och bland behöver man bli fler för att kunna ta företaget och affären vidare. Sandbacka Science Park samarbetar med högskolor och andra utbildningar, där framtidens medarbetare finns.

En av de största utmaningarna för små och medelstora företag är att hitta rätt kompetens. Även stora företag kan ha svårt att hitta rätt medarbetare.

Sandbacka Science Park har också, genom ett samarbete med Högskolan i Gävle, möjlighet att matcha studenter i slutet av sin utbildning med företag. Ett examensjobb kan till exempel göras som ett utvecklingsprojekt på ett företag.

bild

I Sandviken finns också yrkeshögskolans två utbildningar,länk till annan webbplats kvalificerad automationstekniker och kvalificerad verkstadstekniker, och i parkens lokaler finns Sandvikens Lärcentrumlänk till annan webbplats, som fungerar som en service till distansstuderande.

Fler erbjudanden för dig som är företagare

Bild

Affärsutveckling

Det är dags för ditt bolag att gå vidare och ta nästa steg. Men hur? Vi kan hjälpa dig att skruva på lösningar som tar ditt företag framåt.

Bild

Hitta lokaler

Börjar firman växa ur sina befintliga lokaler? Sandbacka Science Park har både tillfälliga arbetsplatser och koll på lediga lokaler.

Bild

Finansiering

Fattas det pengar för att göra verklighet av din idé? Här finns några tips på olika bidrag, lån och investerare som kanske kan hjälpa dig på vägen.

Bild

Rådgivning

Har du en idé som du vill förverkliga? Kom till oss och berätta om den, så kan vi tillsammans se hur du kan ta den till nästa nivå.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss.

Hör av dig!

Logo