Logo

Hitta lokaler

Stort eller litet - vi har alla möjliga lokaler

Är köksbordet hemma överbelamrat? Eller börjar firman växa ur sina befintliga lokaler? Oavsett om du är helt ny eller om du har ett företag med växtvärk kan vi hjälpa till. Sandbacka Science Park har både tillfälliga arbetsplatser och koll på lediga lokaler.

Inne på Sandbacka Science Park finns ett gäng arbetsplatser att hoppa in på, om du tillfälligt behöver komma hemifrån. Här finns skrivbord, nätverk, el och utskriftsmöjligheter. Och förstås trevliga människor att dricka kaffe med. Kontakta oss så kan vi visa och berätta mer.

Det nystartade Re:Office-koncept är kanske något för dig. Här finns just nu sex kontor som iordningsställs möblerade och klara att flytta in i.I samarbete med Sandvik IT som Sandbacka Science Park inrett sex kontorslokaler med återvunnen inredning.

Intresserad?? Kontakta Kenneth på 026-24 00 54 alt. kenneth.sjoholm@sandviken.se

bild
bild

Och i huset finns både större och mindre lokaler, om ditt företag börjar bli såpass stort att ni behöver en fast plats att hålla till på. Här finns ett schysst sammanhang med en mängd olika företag och organisationer och dessutom restaurang, gym och bra parkeringsmöjlligheter. Kontakta Tommy Berglund, 026-242068 på Tekniska kontoret för mer information och uppgifter om storlek och kostnader.

På Sandvikens kommuns näringslivskonstor finns också förteckningar över lediga kontors-, affärs- och verkstad/industrilokaler, att hyra Länk till annan webbplats. eller köpa Länk till annan webbplats..

Fler erbjudanden för dig som är företagare

Bild

Affärsutveckling

Det är dags för ditt bolag att gå vidare och ta nästa steg. Men hur? Vi kan hjälpa dig att skruva på lösningar som tar ditt företag framåt.

Bild

Hitta kompetens

Behöver ni bli fler? Sandbacka Science Park samarbetar med högskolor och andra utbildningar, där framtidens medarbetare finns.

Bild

Finansiering

Fattas det pengar för att göra verklighet av din idé? Här finns några tips på olika bidrag, lån och investerare som kanske kan hjälpa dig på vägen.

Bild

Rådgivning

Har du en idé som du vill förverkliga? Kom till oss och berätta om den, så kan vi tillsammans se hur du kan ta den till nästa nivå.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss.

Hör av dig!