Logo

Rådgivning

Utveckla din idé hos oss

Har du en idé som du vill förverkliga? Kom till oss och berätta om den, så kan vi tillsammans se hur du kan ta den till nästa nivå.

Kanske handlar det om en innovation som förenklar vardagen för människor, eller kanske handlar det om ett smart sätt att effektivisera och på så sätt öka hållbarheten. Eller så är det något helt annat.

 

bild

På Sandbacka Science Park hjälper vår innovationsrådgivare (coach) dig som precis håller på att utveckla din idé och som behöver stöd i att ta reda på vilket nästa steg kan vara.

Vi börjar alltid med ett samtal, konfidentiellt förstås, och utarbetar sedan en plan tillsammans.

Vi använder oss av verktyg som Lean Startup och Business Model Canvas (BMC) samt Value Proposistion Canvas. Du kan läsa mer om dessa på Idéfabriken >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (utbildningar).

Vi kan också hjälpa till med att lotsa dig och ditt företag vidare till våra samarbetspartners och affärsutvecklingskolleger, så att du får det stöd du behöver.

Vi samarbetar med innovationsrådgivare över hela Gävleborg via Idéfabriken >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kontakta oss så lotsar vi dig vidare till de som passar bäst för just dig.

Movexum anordnar varje år boost chamber Länk till annan webbplats., där du tillsammans med andra entreprenörer får tid att verkligen vässa din idé och testa den mot affärskunniga personer.

Och på ALMI Länk till annan webbplats.finns erfarna rådgivare och olika tjänster och program för affärsutveckling. Till exempel.

Börja med att höra av dig till oss, så tar vi det vidare därifrån.

Fler erbjudanden för dig som är företagare

Bild

Affärsutveckling

Det är dags för ditt bolag att gå vidare och ta nästa steg. Men hur? Vi kan hjälpa dig att skruva på lösningar som tar ditt företag framåt.

Bild

Hitta kompetens

Behöver ni bli fler? Sandbacka Science Park samarbetar med högskolor och andra utbildningar, där framtidens medarbetare finns.

Bild

Finansiering

Fattas det pengar för att göra verklighet av din idé? Här finns några tips på olika bidrag, lån och investerare som kanske kan hjälpa dig på vägen.

Bild

Hitta lokaler

Börjar firman växa ur sina befintliga lokaler? Sandbacka Science Park har både tillfälliga arbetsplatser och koll på lediga lokaler.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss.

Hör av dig!