Logo

Rådgivning

Utveckla din idé hos oss

Har du en idé som du vill förverkliga? Kom till oss och berätta om den, så kan vi tillsammans se hur du kan ta den till nästa nivå.

Bolla din idé

Hos oss är du trygg med din idé. Vi börjar alltid med ett första samtal, konfidentiellt förstås, där du får berätta om din idé.

Kanske handlar det om en lösning på ett problem, eller ett behov som behöver tillgodoses. Du kanske har en idé att skapa en tjänst kring en produkt. Eller så är det något helt annat. Du kanske inte har en idé ännu men ser ett problem som behöver lösas eller ett behov som kan tillgodoses.

På Sandbacka Science Park hjälper vår innovationscoach dig som behöver stöd i att ta reda på vilket nästa steg kan vara.

bild

Vi coachar dig och din idé

Vill du veta om det finns en marknad för din produkt, tjänst eller företag? Finns det kunder som är redo att betala för din idé? Tillsammans med vår innovationscoach skapar ni en översikt av din idé. Vi jobbar med verktyg som Lean Startup och Business Model Canvas (BMC) samt Value Proposistion Canvas.

Ska du vidare direkt hjälper vi dig att komma i kontakt med dem du behöver för att få rätt stöd. Vi finns med på din resa, om du vill och behöver.

Vi hjälper dig vidare

Vi samarbetar med innovationsrådgivare över hela Gävleborg via Idéfabriken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - vi lotsar dig vidare till personer som kan hjälpa dig utifrån var du befinner dig i din idéresa.

Testa och vässa din idé i Movexums affärsutvecklingsprogram Boost Chamber Länk till annan webbplats., där får du tillsammans med andra entreprenörer tid att testa den mot affärskunniga personer.

Och på Almi GävleDala Länk till annan webbplats. finns erfarna rådgivare och olika tjänster, så som program för affärsutveckling.

100 idéer
Peter Andersson

Redo att ta ge idén en chans? Kontakta mig

Peter Andersson
Innovationscoach

peter.andersson@sandviken.se
026 - 24 02 98
070 - 089 70 15

Fler erbjudanden för dig som är företagare

Bild

Affärsutveckling

Det är dags för ditt bolag att gå vidare och ta nästa steg. Men hur? Vi kan hjälpa dig att skruva på lösningar som tar ditt företag framåt.

Bild

Hitta kompetens

Behöver ni bli fler? Sandbacka Science Park samarbetar med högskolor och andra utbildningar, där framtidens medarbetare finns.

Bild

Finansiering

Fattas det pengar för att göra verklighet av din idé? Här finns några tips på olika bidrag, lån och investerare som kanske kan hjälpa dig på vägen.

Bild

Hitta lokaler

Börjar firman växa ur sina befintliga lokaler? Sandbacka Science Park har både tillfälliga arbetsplatser och koll på lediga lokaler.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss.

Hör av dig!