Logo

Företagsutbildarna

När Företagsutbildarna startade sin verksamhet 2001 var idén att hjälpa lokala företag att spara pengar. Istället för att företagen skulle skicka sina medarbetare på kurs på annan ort så samordnade Företagsutbildarna företagens utbildningsbehov, anlitade kursledare och genomförde utbildningarna på hemmaplan istället. På så vis sänkte företagen som anlitade Företagsutbildarna sina kostnader för resor, hotell och traktamenten med en rejäl slant. Samtidigt utvecklades medarbetarna och företagens konkurrenskraft stärktes. Vi arbetar utifrån samma grundtanke än idag.
Företagsutbildarna är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemsföretag. Efter sammanslagningen med Kompetenslänken i Örnsköldsvik är vi nu över 100 medlemsföretag.

Företagsutbildarna erbjuder ett stort och varierat utbud av utbildningar. Vi skräddarsyr utbildningar utifrån våra kunders unika behov och önskemål. Har flera kunder samma kompetensbehov upphandlar vi utbildningar för flera företag samtidigt. Det gör oss till en stark förhandlare som kan ställa krav och samtidigt pressa priserna. Våra kursledare är alltid noga utvalda och samtliga uppfyller våra höga kvalitetskrav. Väljer du dessutom att bli medlem hos oss så får du självklart ännu bättre priser, tillgång till statistik via hemsidan, möjlighet att delta på kostnadsfria frukostmöten och seminarier samt påverka föreningens utveckling via årsmötena.

Nu finns Företagsutbildarna etablerade i Sandbacka Park. Kontoret bemannas av Maria Eriksson, som har till uppgift att stärka samverkan med de kunder som redan finns i regionen och knyta till fler. Denna etablering medför att utbildningsutbudet på Sandbacka Park stärks ytterligare.

Namn: Företagsutbildarna
Adress: Fiskängsvägen 7
811 32 Sandviken
Tel: 026-424 44 81
E-post: maria@foretagsutbildarna.se

webblänk
FB
instagram
actic

Utforska möjligheterna tillsammans med oss.

Hör av dig!

Logo
Facebook
LinkedIn
Instagram