Logo

Investerare

Hos oss har du möjlighet att hitta människor med goda idéer

Vi på Sandbacka Science Park gillar att föra samman människor. Vi vet att det kan bli starten på något riktigt frukbart. Därför spanar vi ständigt både efter nya idéer och innovationer och efter människor som kan hjälpa dem att växa.

Sandbacka Science Park har en roll som regional innovationsnod, med syfte att generera tillväxt och konkurrenskraft i regionen. Det gör vi i samverkan med akademi och näringsliv och naturligtvis tillsammans med människor som har idéer.

Via oss kan du lära känna framtidens entreprenörer och tillväxtbolag och hitta sammanhang där du kan bidra med din kompetens.

Våra spetskompetensområden är energieffektiva samhällen, industriell IT och digitala verktyg, och materialteknik och hållbar produktion och inom ramen för dessa driver vi projekt och agerar för att få in nya idéer och innovationer kopplat till våra spetsar. I vårt uppdrag ligger också att kommersialisera kunskap som genererats genom forskning.

Så vill du hänga med in i det som är framtidens näringsliv, är det smart att hänga med oss. Vi lovar att det brukar löna sig!

Bolag att investera i

På Sandbacka Science Park har vi kontakter med bolag och människor som vill växa.

Forskningsprojekt

Sandbacka Science Park samverkar med såväl akademi och forskningsinstitut som näringsliv i olika intressanta forskningsprojekt.

Nätverka med oss

Det är när man träffar andra som det händer grejer, det vet vi. Hos oss kan du möta rätt personer.

Här är några bolag och människor som finns hos oss

Bild

Christians innovation gör det enklare att ladda elbilar.

Bild

Annelies idé skapar social hållbarhet

Bild

Åke hjälper företag att ta rätt betalt.

Bild

Hållbarhetsbyrån som puttar företag i rätt riktning.

Utforska möjligheterna tillsammans med oss.

Hör av dig!