Logo

Om oss

Sandbacka Science Park

Sandbacka Science Park i Sandviken är Gävleborgs enda och en av Sveriges cirka 30 science parks. Vårt uppdrag är att hjälpa till att göra verklighet av fler innovationer och idéer till hållbara produkter, tjänster, företag och service. Hållbarheten är central i vårt uppdrag där bland annat FNs 17 globala mål på ett bra sätt sammanfattar de utmaningar som vi gemensamt står inför på väg mot 2030.

Vi vill vara en stor och viktig kontaktyta för dig som har en idé eller driver ett utvecklingsinriktat företag. Där vi via vår miljö, våra event och seminarier skapar mötesplatser mellan människor, idéer, branscher och kunskap och kopplar ihop näringsliv, akademi och samhälle. Via oss kan du eller ditt företag få möjligheter till nya nätverk eller samverkan som kan leda till större innovations- och samverkansprojekt.

Vi erbjuder innovationscoachning med Lean Start Up som metod till dig som har en idé. Vi kan också stödja och ge möjligheter att utveckla ditt etablerade företag på olika sätt inom ramen för våra spetsar som är industriell IT och nya digitala verktyg, energieffektiva samhällen (Sandviken Pure Power) och materialteknologi och hållbar produktion.

VI vet att Sverige och vår region hamnar allt längre ned när det gäller nyetableringar, innovationer och nyttiggörande av forskning.

Det vill vi ändra på! Vi tror på att vi med gemensamma krafter, med våra olikheter och styrkor, faktiskt kan göra det.

Youtube film >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sandbacka Science Park logo

Mer om vad som finns hos oss...

Bild

Våra aktviteter och event

Här kan du hitta information olika event, seminarier och träffar som vi eller våra samarbetsparterns anordnar.

Bild

Läs de senaste nyheterna

Vad händer inom science parken, här samlar vi senaste nytt.

Bild

Möt några av människorna i vår community

Läsa om några av de människor och företag som finns hos oss.

Bild

Häng med oss - vi har ett gäng bra nätverk

Det är när man träffar andra som det händer grejer, det vet vi

Utforska möjligheterna tillsammans med oss.

Hör av dig!