Logo

Medarbetare

Kontakta oss på Sandbacka Science Park

Malin Rogström

Malin Rogström

Utvecklingschef

Utvecklingschefen Malin har lång erfarenhet av verksamhetsstyrning och processledning i olika branscher. Kommunikation, omstruktureringar, investeringar, inköp och införande av nya arbetssätt har hanterats som ledningsgruppsmedlem. Malin har även lett egna ledningsgrupper.

026 - 24 17 30
070 - 243 26 68
malin.rogstrom@sandviken.se

Malin Rogström

Pia Öström

Kommunikation, teknik & aktiviteter

Den tidigare utbildningsledaren Pia har övergripande ansvar för administration av hemsida och intern information, dvs. intranät och informationssystem.
Pia ansvarar även för seminarier och aktiviteter för de företag som är förlagda på Sandbacka Park.

026 - 24 12 43
pia.ostrom@sandviken.se

Malin Rogström

Robert Sandberg

Projektcontroller

Robert är utbildad ekonom vid Högskolan i Gävle och tidigare ekonomiansvarig vid ett assistansbolag. Han arbetar övergripande med ekonomisk uppföljning i Sandbacka Science Parks olika projekt. Robert ansvarar även för projektens ekonomiska redovisningar till projektfinansiärerna.

026 - 24 13 07
robert.sandberg@sandviken.se

Malin Rogström

Kenneth Sjöholm

Projektledare
Regional Project Manager MaaS, Mobility as a Service

Regional Project Manager för hållbar mobilitet som tjänst vilket är en nationell satsning driven av Energimyndigheten. Detta i samarbete med Swedish Incubator & Science Parks i plattformen A Challenge from Sweden. En satsning som pågår mellan 2017-2020.

026 - 24 00 54
kenneth.sjoholm@sandviken.se

Malin Rogström

Anders Lundell

Business Developer

Anders är en nätverksbyggare med ett stort engagemang för hållbar utveckling. Med mångårig erfarenhet från projektledning och internationella utbyten är Anders en affärsutvecklare som ser potentialen för nya innovationer för ett energieffektivt samhälle. Särskilt intresse har han för emmisionsfria transporter och förnybar energi som tillexempel vätgas och biogas, elbilar och solceller.

026 - 24 02 99
anders.lundell@sandviken.se

Malin Rogström

Monika Danielsson

Administration

Monika hanterar administrationsarbete på Sandbacka Science Park. Hon har en bakgrund som förskollärare med många år inom kommunen och en två-årig skrivarlinje vid Bollnäs Folkhögskola.

026 - 24 04 33
monika.danielsson@sandviken.se

Malin Rogström

Peter Andersson

Innovationsledare

Innovationsledaren Peters arbetsuppgifter på Sandbacka Science Park syftar till att etablera fler innovativa företag i Sandvikens Kommun vilket sker genom coachning av idébärare och genom att nätverka. Peter har lång erfarenhet gällande verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning. Han är en elektronik-ingenjör som i flera år arbetat på Sveriges Television i Stockholm.

026 - 24 02 98
peter.andersson@sandviken.se

Malin Rogström

Lennart Söderberg

Processledare

Lennart har över trettio års erfarenhet från samverkan med industrin och små och medelstora företag, som revisor, näringslivs/affärsutvecklare och forskare på Högskolan i Gävle. Fokus ligger på att hjälpa de små och medelstora företagen att utvecklas och bli mer konkurrenskraftiga och digitalt uppkopplade för att möta industrins behov. Särskilt involverad är han i forskning kring processmognad, digitalisering och indutriellt där han är en del i Högskolan i Gävles forskarteam. Han ser vikten av och potentialen i att genom samverkan implementera forskningsrön och ny kunskap i de regionala företagen.

026 - 24 12 15
lennart.soderberg@sandviken.se

Malin Rogström

Sima Valizadeh

PhD, Ansvarig Additiv tillverkningsteknik & affärsutveckling Norra Mellansverige

Med en entreprenörsutbildning och doktorsexamen i Tunnfilmfysik från Linköpings universitet har Sima lång erfarenhet av ledande befattningar inom tillverkningsindustri och industriell additiv tillverkning. Hon är passionerad av utvecklingsfrågor i gränslandet mellan det privata näringslivet, forskningen och offentligt. Beslutfattande på Atlas Copco, Westinghouse och Teknikföretagen. Hon brukar beskriva sig själv som en "katalysator'' som ansluter prickarna mellan strategi, taktik, IT och operationer. Hon har hållbar tillväxt, innovation och förnyelse som nyckelord.

026 - 24 07 59
sima.valizadeh@sandviken.se

Malin Rogström

Himan Mustafa

Projektkoordinator, Hållbar inkludering

Himan arbetar som projektkoordinator för projektet Hållbar inkludering. Ett projekt för att få fler utrikesfödda i arbete i Gävleborg och som svarar mot industrins rekryteringsbehov. Han arbetar även med att hjälpa utrikesfödda med att starta egna företag med lätt svenska.

026 - 24 20 07
072 - 88 05 327
himan.mustafa@sandviken.se

Malin Rogström

Carl Ulric Björnsson (fd Jansson)

Projektledare

Ulric ansvarar för genomförandet av intervjuer med tillverkande industriföretag i Gästrikland inom ramen för projektet Smart Industri. Han jobbar även med andra utvecklingsaktiviteter tillsammans med kollegor och externa aktörer.
Ulric har lång erfarenhet av att jobba med samverkan utifrån Triple Helix-modellen och brinner för projekt och projektledning. När han inte är på Sandbacka så åker han runt i landet och utbildar företag och offentliga organisationer i projektledning.

026 - 24 16 54
070 - 636 54 06
ulric.jansson@sandviken.se

Malin Rogström

Sebastian Sandlund

Projektkoordinator

Mer information kommer.

026 - 24 07 05
sebastian.sandlund@sandviken.se

Malin Rogström

Lisa Widman

Kommunikatör

Mer information kommer.

026 - 24 08 21
lisa.widman@sandviken.se

Malin Rogström

Jenny Korhonen

Kommunikationsansvarig

Mer information kommer.

026 - 24 17 61
jenny.korhonen@sandviken.se

Malin Rogström

Ingela Åsbrink

Administration

Ingela arbetar med administration på Sandbacka Science Park. Efter att tidigare ha arbetat i receptionen på Sandvikens Tryckeri, med administrativa uppgifter, har hon utvecklat en kompetens inom löne- och redovisningshantering.

026 - 24 15 74
ingela.asbrink@sandviken.se

Våra medarbetare i projetket FindIT hittar du på deras hemsida >> Länk till annan webbplats.

 

Mer om vad som finns hos oss...

Bild

Våra aktviteter och event

Här kan du hitta information olika event, seminarier och träffar som vi eller våra samarbetsparterns anordnar.

Bild

Läs de senaste nyheterna

Vad händer inom science parken, här samlar vi senaste nytt.

Bild

Möt några av människorna i vår community

Läsa om några av de människor och företag som finns hos oss.

Bild

Häng med oss - vi har ett gäng bra nätverk

Det är när man träffar andra som det händer grejer, det vet vi

Utforska möjligheterna tillsammans med oss.

Hör av dig!